موهای سالم

راز داشتن موهای سالم و پرپشت

استرس مرحله رشد فعال مو را کوتاه می کند و موها سریع تر به فاز ریزش مو می‌رسند. معمولا پس از ۳ تا ۶ ماه که از یک استرس شدید می گذرد، فرد دچار ریزش مو می شود.

برخی بیماری های پوست و مو از جمله ریزش منطقه ای مو ، لیکن پلان در ناحیه سر، پسوریازیس در ناحیه سر، درماتیت سبورئیک شدید، قارچ ها و وجود آکنه شدید در ریزش مو تاثیر دارد.

عوامل مکانیکی

استفاده از اتوی مو و سشوار، برس کشیدن مکرر، بستن و کشیدن شدید موها، اکستنشن موها و رنگ، فرو مش کردن مکرر موها باعث خشک و دوشاخه شدن انتهای مو وشکنندگی موها و ریزش مو می شود.

استرس

استرس مرحله رشد فعال مو را کوتاه می کند و موها سریع تر به فاز ریزش مومی رسند. معمولا پس از ۳تا۶ ماه که از یک استرس شدید می گذرد، فرد دچار ریزش مو می شود.

استرس شامل استرس روحی و استرس ناشی از یک بیماری شدید، خونریزی شدید، جراحی(مثل جراحی های زیبایی) یا کاهش وزن شدید می شود.

اختلال های هورمونی

یکی دیگر از عوامل ریزش مو، اختلال های هورمونی است. از شایع ترین این اختلال ها می توان وجود کیست های متعدد تخمدان، اختلال در میزتن ترشح هورمون ها یا افزایش هورمون های مردانه در خانم ها را نام برد که باعث ریزش مو در خانم ها می شود.

داروها

چه شروع برخی از داروها و چه قطع ناگهانی آن، باعث ریزش مو می شود. از این دسته داروها می توان به داروهای ضدفشارخون، داروهای کنترل قند خون، قرص های ضدبارداری، داروهای قلبی، مصرف طولانی مدت آنتی بیوتیک ها، داروهای ضدمالاریا و داروهای شیمی درمانی اشاره کرد.

بیماری های داخلی

یک سری بیماری ها باعث ریزش مو می شود. از آن جمله می توان به کم خونی و کمبود ذخیره آهن، کم کاری و پرکاری تیروئید، بیماری های قلبی و کلیوی و لوپوس اشاره کرد.

مطلب پیشنهادی

آشپزی مینیاتوری پیتزا

مواد لازم پیتزا مینیاتوری تخم مرغ ۱ عدد سس پیتزا به مقدار لازم پنیر پارمسان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *