آشپزی مینیاتوری پیتزا

مواد لازم پیتزا مینیاتوری

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سس پیتزا به مقدار لازم
  • پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
  • قارچ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آویشن ۲ قاشق سوپ خوری
  • جعفری خشک ۳ قاشق سوپ خوری
  • خامه، روغن زیتون( از هر کدام ) ۳ قاشق سوپ خوری
  • میگوی تازه ۳۰۰ گرم
  • تن ماهی ۱ قوطی
  • زیتون سیاه ۱۸ عدد
  • گوجه فرنگی ۸ عدد
  • خمیر شماره ۴ طبق دستور
  • پنیر موزارلا ۴۰۰ گرم

مواد لازم خمیر پیتزا

  • پنیر گودا ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
  • ریحان خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
  • جعفری خرد شده ۱/۳ پیمانه
  • آرد حدود ۳ و 1/2 پیمانه
  • آب ولرم ۱ و 1/2 پیمانه
  • پودر خمیر ترش ۱ و 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا کاملا در آب حل شوند ، بعد از ۱۰ دقیقه آرد ، جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کرده ، ورز می دهیم روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه نموده مجددا حدود ۷ دقیقه دیگر ورز می دهیم ( اگر خمیر به دست چسبیدکمی آرد مازاد بر اندازه داده شده اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . ) خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده مصرف می باشد .

طرز تهیه پیتزا مینیاتوری

گوجه فرنگی را می شوییم و قسمت سفت سر گوجه را جدا نموده و به ورقه های باریک و ظریف برش می دهیم . هسته های زیتون را بیرون می آوریم.

کنسرو را از قوطی بیرون آورده و در صافی می ریزیم تا آب و روغن آن جدا شود. میگوها را پس از پاک کردن می شوییم. تخم مرغ و خامه را خوب هم می زنیم. دو عدد ظرف پیتزا به قطر ۲۵ سانتی متر را با روغن چرب کرده خمیر آماده شده را در آنها پهن می کنیم. سپس با چنگال سوراخ هایی بر روی خمیر ایجاد می کنیم. روی سطح خمیر را سس مالیده. جعفری خشک پودر شده را روی سس می پاشیم. تن ماهی را روی سس پهن نموده، سپس روی آن ورقه های گوجه فرنگی را چیده، آویشن، نمک و فلفل را نیز بر روی پیتزا می پاشیم. میگو را روی گوجه فرنگی ها می چینیم. روی هر پیتزا تعدادی زیتون سیاه قرار می دهیم در آخر چند قطره روغن زیتون روی پیتزا می چکانیم.

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده، ابتدا ظرف پیتزا را ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در کف فر، سپس به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه به طبقه وسط انتقال می دهیم. سپس ظرف پیتزا را بیرون آورده پنیر موزارلا و پارامسان را رنده کرده، با تخم مرغ و خامه مخلوط می کنیم و روی پیتزا می ریزیم بمدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

مطلب پیشنهادی

با این رژیم لاغری ران و پهلوهایتان را آب کنید

رژیم لاغری ران و پهلو

امروزه افزایش وزن و به دنبال آن چاقی، به دغدغه ای مهم در سنین مختلف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *