مواد لازم:
- گوجه فرنگی تازه=۱۵ عدد رنده شده و نرم
- پیاز رنده شده نرم=۲ عدد
- کنسرو قارچ=۱ لیوان خرد شده
- فلفل دلمه سبز=۱ عدد ریز خرد شده
- روغن زیتون=۴/۱ لیوان
- سس گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری
- آب=۴ قاشق غذاخوری
- نمک=۱ و ۲/۱ قاشق مرباخوری
- پودر آویشن=کمی
- پودر ریحان خشک=کمی
- شکر=۱ قاشق چایخوری
- پنیر موزاریلا=۲ لیوان
- زیتون سیاه=بمقدار لازم
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
- آرد=۴ لیوان
- روغن نباتی=۲/۱ لیوان
- خمیر مایه=۱ قاشق غذاخوری
- نمک=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ زده شده=۱ عدد
- شیر خشک=۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر=۴/۱ قاشق مرباخوری
- آب گرم=۱ لیوان
- شکر=۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
- در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.
- تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
- مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
- خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت ۱ ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.
طرز تهیه مواد روی پیتزا:
- روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
- قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
- گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند.
- پودر ریحان+پودر آویشن+۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
- در اخر ۴ قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید.
- خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.
- سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.
- سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند.
- پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.
- سینی را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید.
نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند.