مواد لازم:
- کره ۱ قاشق سوپخوری
- قارچ ۳۰۰ گرم
- کالباس ۱۰۰ گرم
- خمیر پیتزا ۱ عدد
- سس مخصوص پیتزا قدری
- پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
- پنیر گودا ۱۵۰ گرم
- آویشن ۱ قاشق مربا خوری
- روغن زیتون ۶ قاشق سوپخوری
- فلفل دلمه ۳عدد متوسط
- نمک قدری
طرز تهیه:
ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست می کنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم. شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم.
قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم خمیر آماده است.
حال پیتزا را بروش فوق تهیه می کنیم:
خمیر را روی تخته آرد ریخته و ان را باز می کنیم و به شکل قارچ برش داده, سپس سینی فر را چرب نموده و خمیر های برش داده شده را روی آن قرار می دهیم. روی خمیر مقداری سس با قلم مو مالیده, پنیر گودا را رنده نموده نیمی از پنیر رنده شده را روی خمیر می ریزیم.
قارچها را شسته و نازک برش میدهیم. ژامبون را به صورت مکعب های ریز خرد نموده, نیمی از قارچ خرد شده را با ژامبون مخلوط کرده, روی خمیر می ریزیم. بقیه قارچ ها را مطابق شکل چیده, نیمی دیگر از پنیر های رنده شده را روی آن میپاشیم و در آخر روغن زیتون را به پیتزا اضافه می کنیم.
برای پختن پیتزا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم و به مدت ۲۵ دقیقه در کف فر, سپس به مدت ۱۰ دقیقه پیتزا را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم و فر را روی شعله بالا قرار می دهیم, پس از این پیتزا آماده است.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست